ATF søker ny trenere

Arendal Turnforening søker 1 Sportslig leder og 3 hovedtrenere

Arendals turnforening har tradisjonelt vært en av Norges beste turnforeninger i kvinneklassen med mange medaljer fra Norges Mesterskap, Nordisk Mesterskap og EM. Foreningen har også flere deltagere på landslag. ATF har et spirende guttemiljø og vi ønsker å bygge videre for å få til en økt rekruttering.

ATF er en av de største turnforeningene i landet med ett bredt aktivitetstilbud. Vi har breddepartier innen alle aldersgrupper. I tillegg har vi TeamGym, Powertumbling, apparatturn, RG, freerunning, Gymlek og Grenseløs turn. Vi har en flott turnhall der vi har alle våre aktiviteter samlet på ettermiddag og kveldstid gjennom uken.

For kommende sesong søker vi etter:

·         Sportslig leder (100%) med utvidet ansvar for all aktivitet i hallen.
Personen skal jobbe tett med klubbens daglige leder og klubbens øvrige trenere.

·         3 stk TeamGym-trenere gjerne med kompetanse innen Powertumbling.
Trenerne vil ha arbeidsoppgaver både på breddepartier og på konkurransepartier. Stillingsprosentene kan være mellom 60-80%, eller etter nærmere avtale.

Administrativt arbeid som kan følge med stillingene:

-       Utstyrsoppsett i hallen

-       Medlemsregistreringer, lisensadministrasjon og tilhørende medlemsmail

-       Web og sosiale medier

-       Planlegging og gjennomføring av konkurranser

-       Et definert antall helger med aktiviteter

Tiltredelse etter avtale og senest 1 august
Ønsker søkere fra Norge, Sverige og Danmark

Send søknad med CV og referanser til dagligleder@arendalsturnforening.no med kopi til styreleder@arendalsturnforening.no innen til 15 april 2018

Trykk her for PDF versjon