NM kvalik junior 9. - 11. mars 2018

Troppsgymnastikk kvalifikasjon til NM nasjonale klasser junior Arendal 09.-11.mars 2018

Følg oss gjerne på vår egen NM kvalifikasjon facebook side:
Bilder ligger også på facebook siden

Offisielle karakterer
Kvinner :

Menn:

Mix:

Frittstående

Arendals Turnforening og Norges Gymnastikk og Turnforbund inviterer til konkurranse i nasjonale klasser for junior (13-17 år)

Konkurransen gjelder som kvalifiseringskonkurranse til Norgesmesterskap i nasjonale klasser for junior.

De 15 beste troppene i hver klasse kvalifiserer seg til NM nasjonale klasser junior som avholdes 05.-06. mai i regi av SK Stags Turngruppe.

Fantastiske prestasjoner under årets NM kvalik på hjemmebane!

Arendal 2 fikk 7.plass i alle tre apparater! Arendal 1 fikk 1. plass i tumbling, 2.plass i frittstående og 3. plass i trampett! Utrolig god konkurranse av begge junior lagene! Det nye samarbeidet for guttetroppen resulterte i 3. plass i trampett, 4. plass i tumbling og frittstående! Gratulerer til alle lagene! Vi gleder oss til NM for nasjonale klasser 05.-06.mai som arrangeres av SK Stags Turngruppe.

Vi har hatt 589 turnere i aksjon, og over 100 trenere og ledsagere surrende rundt.

224 tropper har trent og konkurrert fra fredag ettermiddag til søndag ettermiddag

Vi har hatt 350 personer på overnatting, fordelt på 4 steder, alle med våken nattevakt

Vi har arrangert transport for 137 personer mellom hall og skole to ganger i døgnet

Vi har hatt 300 personer til kvelds på fredag