NM kvalik junior 9. - 11. mars 2018

Konkurranse på hjemmebane!
Troppsgymnastikk kvalifikasjon til NM nasjonale klasser junior Arendal 09.-11.mars 2018

Da er påmeldingsfristen gått ut. Teknisk Komitè setter nå opp trenings-og konkurranseplanen.
Denne vil bli sendt ut til alle klubbene så snart den er klar.
Dere vil også få tilsendt tilleggesinformasjon

Dugnadsinnkalling til alle våre medlemmer

Påmelding gjøres via MySoft

Mer info om konkurranser/påmelding finner du her

Resultater vil bli lagt ut direkte her

Arendals Turnforening og Norges Gymnastikk og Turnforbund inviterer til konkurranse i nasjonale klasser for junior (13-17 år)

Konkurransen gjelder som kvalifiseringskonkurranse til Norgesmesterskap i nasjonale klasser for junior.

De 15 beste troppene i hver klasse kvalifiserer seg til NM nasjonale klasser junior som avholdes 05.-06. mai i regi av SK Stags Turngruppe.

Konkurransegrener:

Nasjonale klasser junior i frittstående, tumbling og trampett for kvinner, miks og menn.

Hvor:

09.-11.mars 2018 Sparebanken Sør Amfi, Arendal Adresse: Østenbuveien 80, Arendal

Utstyr

· Konkurransen vil bli avholdt med to haller og dobbelt oppsett i apparatene. Hallene ligger i samme bygg, og lagene vil etter å ha trent i sitt første apparat i treningshallen gå direkte inn til konkurransehallen for å konkurrere i samme apparat.

· Alle apparater leveres fra PE-redskaber og oppfyller kravene i retningslinjer for apparater til troppsgymnastikk.

· Det vil være Dorado-trampetter med både 36 og 40 fjærer i begge haller. Hoppredskap (Tarpan) har innbygd avstands-måler i lengden 3-8-13-18-23-28-33-38 cm

Trening og konkurranseplan:

Konkurransen blir kjørt over 2 dager. Kvinne- og herreklassen konkurrerer lørdag, miksklassen konkurrerer søndag.

Det vil bli mulighet for trening fredag og lørdag kveld før respektive konkurranser. Dette bestilles via hjemmesiden.

Trening og konkurranse-plan sendes ut senere.

Salg av apparater:

ATF vil selge noe utstyr etter NM

Følg med her for info etter arrangementet