Mail info

Sponsorer og partnere
Leie av turnhallen
Grasrotandelen

Arendals Turnforening ble stiftet 17. mai 1857 og er landets nest eldste idrettslag/turnforening.

4. september 1857 fikk ATF sine første lokaler, to rom i en pakkebod på Langbryggen.

I 1935 fikk turnforeningen kjøpt et tre-etasjers murhus i sentrum. I 1937 ble det ombygget
til turnhall og har siden da gått under navnet «Turnhallen»

«Turnhallen» var foreningens eneste turnhall frem til 2005 hvor de fikk benytte seg av en hall ved Idrettens Hus på Stoa. Her flyttet TeamGym partiene inn

I dag er ATF en breddeidrettsklubb som driver med aktiviteter innen gym og turn.
ATF har også spesialpartier innen konkurranseidrettene Apparatturn og Troppsgymnastikk.
Troppsgymnastikk har lenge vært klubbens «ansikt utad». Hvor junior og senior jentene har stilt i både innlands og utenlands konkurranser. Vi er stolte av å ha flere gullmedaljer i Norges Mesterskap, sølv i Nordisk i Senior Mix og bronse i EM Senior Mix, for å nevne noe.
I 2012 flyttet ATF inn i ny fantastisk hall på Sør Amfi. Som resultat av dette doblet nesten turnforeningen medlemsantallet sitt!

I 2016 har vi starte opp med Powertumbling, noe som er ganske nytt i Norge.