Eksisterende medlem

Klikk her hvis den som skal meldes inn allerede er medlem i turnforeningen og dermed skal påmeldes et parti.

INFO:

All påmelding til våre åpne partier gjøres via et felles medlemssystem for alle turnforeninger knyttet til Norges Gymnastikk- og turnforbund.

Påmelding på e-post blir ikke behandlet.

Påmelding til partiene åpnes ved begynnelsen av hver sesong.

Etter hvert som partiene blir fulle, vil de ikke lenger være tilgjengelig for påmelding.

Alle partiene er merket med årstall. Dette er årstallet den påmeldte må være født og fungerer som aldersgrense for partiet.

Gymnasten vil bli flyttet til riktig parti uten varsel.

Ved å melde deg på ett eller flere partier i Arendals Turnforening forplikter du deg til å betale:

• Medlemskontingent (500,- pr år)
  • Treningsavgift for partiet/partiene du er påmeldt (varierer mellom 600-1000 pr halvår pr treningsparti for breddepartiene)
  • Administrasjonsgebyr på faktura (20,-)

Brukerveiledning for påmelding i Arendals Turnforening (link til pdf)

Status på tilgjengelige partier: Klikk her!

Glemt passord

• Søk i epostene dine. Bruker og passord er sendt deg fra noreply@gymogturn.no
  • Medlemsnummer står på faktura
  • Har du medlemsnummer benytt funksjonen «glemt passord» under logg inn-knappen
  • For mer hjelp send mail til medlem@arendalsturnforening.no

Avmelding

Dersom du ønsker å melde deg av et parti, eller melde deg ut av Arendals Turnforening, må dette gjøres på e-post til: medlem@arendalsturnforening.no

Fakturering

• Ved å melde deg på et parti aksepterer du å betale medlemskontingent (500 kr pr år) til Arendals Turnforening i tillegg til treningsavgift for påmeldte parti(er). Mer informasjon om oppdaterte priser finner du under «priser» på hjemmesiden.
  • Nye gymnaster kan prøve seg på de to første mulige treningene etter at de har fått bekreftet plass før de bestemmer seg om de ønsker å fortsette eller ikke.
  • Vi må, umiddelbart etter 2. mulige trening, ha skriftlig beskjed på e-post til avmelding@arendalsturnforening.no dersom gymnasten ikke ønsker å fortsette for å kreditere evt. tilsendt faktura.
  • Dersom vi ikke får skriftlig beskjed om at gymnasten ikke ønsker å fortsette innen tredje trening, anser vi at gymnasten er deltaker på partiet, og faktura må betales.