Senior landslag

3 senior jenter fra Arendal er plukket ut til senior landslagets kvinne lag!
Kristine Aarrestad (23 år), Tara Sperre (20 år) og Kristin Forsdal (19 år)
Gratulerer så mye!

Kristine Aarrestad:

Hvor mange år har du turnet?
Jeg har turnet siden jeg var 5 år, men begynte på TeamGym da jeg var 13 år.

Hvordan tok du nyheten om at du er tatt ut til senior landslaget?
Med det første ble jeg glad, men også veldig spent på hvem lagvenninne mine ble. Hvem hele laget bestod av fikk vi beskjed om et par dager etter nyheten om at man selv var med.

Hva sa lagvenninene? Hva sa foreldrene deres?
Fikk en del gratulasjoner på trening dagen etter! Mamma og pappa var veldig glad for at de skal en tur til Portugal

Hva er favoritt apparatet ditt?
Liker best tumbling! Tumblingserier består av flere sammensatte elementer, hvor jeg liker å leke med forskjellige kombinasjoner og hele tiden utforske nye sammenhenger.

Hva gleder du deg mest til med å være en del av senior landslaget?
Forhåpentligvis en feilfri konkurranse og god stemning hele veien frem mot EM.

Hva er det mest utfordrende med turn?
Turn krever god tålmodighet, man lærer ikke nye ting hver dag... og alle dager er ikke like spennende!

Tara Sperre:

Tara har turnet i 12 år Hun ble veldig glad og sa ifra til familien min med en gang!

Hva sa lagvenninene?
Lagvenninnene mine har gratulert meg og vært veldig glad på mine vegne

Hva sa foreldrene dine?
Familien min ble også veldig glade på mine vegne og de gleder seg til å se på EM!

Hva er favoritt apparatet ditt?
Favorittapparatet mitt er tumbling!

Hva gleder du deg mest til med å være en del av senior landslaget?
Gleder meg til alle treningssamlingene og til å bli bedre kjent med resten av laget! Også gleder jeg meg selvfølgelig masse til å dra til Portugal og turne i EM!

Hva er det mest utfordrende med turn?
Det mest utfordrende med turn er det at ingenting kan bli perfekt, man kan alltid gjøre det bedre! Det er jo også noe av det som gjør det så motiverende også da!

Kristin Forsdal:

Hun har også turnet i 12 år og syntes det er gøy at treningen lykkes når jeg har lagt ned så manger timer i det!

Hva sa lagvenninene?

Mine lagvenninner gratulerte meg, og mange var glade på mine vegne.

Hva sa foreldrene dine?
Det samme gjorde foreldre mine og fortalte at nå skulle de bestille tur til Portugal.

Hva er favoritt apparatet ditt?

Mitt favorittapparat er garantert trampett, fordi det er det jeg mestrer best. Jeg liker det fordi der er det kun et hopp man skal konsentrere seg om og det er også større enn hva man kan i tumbling.

Hva gleder du deg mest til med å være en del av senior landslaget?

Jeg gleder meg mest til å reise til Portugal sammen med et lag der alle har arbeidet sammen mot et felles mål. Konkurransen, erfaringene man får ut av hele opplegget og ikke minst minnene er noe helt spesielt å kunne ta med seg videre i livet.

Hva er det mest utfordrende med turn?

Det som er mest utfordrende med turning er at man blir presset både mentalt og fysisk. Det kan være ekstremt vanskelig å tøye grensene og gå ut for komfortsonen når man skal gjøre ting man ikke har gjort før eller er usikker på.