Trenerakademiet

Arendals Trenerakademi har til formål å øke kompetansene for gymnastikk-trenere i Norge.

Trenerakademiet søker gjennom opplysning og utdanning å utvikle troppsgymnastikken i Norge på to plan, internt og eksternt.

Internt

Internt er målet å dyktiggjøre egne trenere ved å kursere de i dagligdagen samt involvere de i NGTF sin Trenerløypa.

Eksternt

Eksternt tilbyr Trenerakademiet kurs for enkeltpersoner eller klubber. Dette kan foregå som ide-kurs i Arendal eller hos den lokale klubb. Trenerakademiet har erfarne trenere som kan gi dere presis det dere trenger.

I tillegg tilbyder vi lokal opplæring hos oss, i en kortere eller lengere periode. Her vil den enkelte trener i samråd med Trenerakademiet få opplegg og bli guidet og evaluert i forhold til det treneren trenger.

Kontakt dagligleder@arendalsturnforening.no for mer info